This is it

Tulin illalla kotiin ja ehdotin pojalleni että lähdetäänkö katsomaan Michael Jackson -elokuvaa ja yllättäen poikani sanoi että mennään vain. MitäHäh?! Pakkohan sitä oli sitten lähteä katsomaan, koska aika vähän mitään yhteistä puuhaa teini-ikäisen poikani kanssa nykysin on. Ruokaa tehdään yhdessä, leivotaan joskus yhdessä ja arkiaamuisin pyöräillään yhdessä töihin/kouluun, mutta mitään yhteistä harrastusta meillä ei ole. Ihan luonnollista ja normaalia tietenkin ettei teini-ikäinen poika niin innolla äidin kanssa ole hengailemassa, mutta joskus surettaa, kun lapsi on jo kasvanut noin isoksi. Minne ne kaikki vuodet on oikein menneet, vastahan poika oli aivan pieni vipeltäjä vielä!

En ole mikään suuri Michael Jackson -fani, mutta kun viikonlopun BodyJam -ohjaaja kehui elokuvan hienoja tanssi-kohtauksia niin pakkohan niitä oli mennä katsomaan. Hienoja ne olivatkin, sekä minun että pojan mielestä. Tykkäsin kyllä elokuvasta ja täytyy kyllä sanoa että aika mielettömän uran Michael on tehnyt. Kylmiä väreitä sain elokuvassa kappaleesta Earth Song, oli kyyneleet lähellä. Jotenkin se kappale menee suoraan sydämeen ja siihen kun vielä lisätään asiaankuuluvaa elokuvanpätkää maapallon tuhoamisesta, hellyttävä pikkutyttö koittaa pelastaa viimeisen vihreän taimen puskutraktorin tieltä... nyyh! Sanoma menee helposti perille.

Vaikkei Michael Jackson -fani olekaan niin hyvien musiikkipätkien ja tanssiesitysten vuoksi kannattaa mennä katsomaan. Jos siis sellaisista jutuista on kiinnostunut. Elokuvaa näytetään enää tämä viikko, joten kipin kapin näytökseen, jos sen tahtoo vielä nähdä.

Kommentit

 1. Oli pakko etsiä tuo maitsemasi musiikkivideo ja katsella... karvat nousi kyllä itsellänikin pystöön kun kuulokkeilla vielä kuuntelin! Brrrr.. Aika vaikuttava kappale kyllä. Hyi kamala, vieläkin menee pitkin selkärankaa joku hiiri!

  http://www.youtube.com/watch?v=wWJo8pDJlqk

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailustasi blogissani.. :) Aloin sitten miettimään että mistä se sun blogisi nimi tulee? :) Ainakin muistan sellaisen elokuvan nähneeni joskus.

  Ja kiitos vielä ajatuksistasi. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle vierailustasi HeartAndSoul :)

  Mistäkö blogini nimi tulee.. no, jotenkin ajatus lähti siitä, kun poikani minua vuosikaudet kutsui lempinimellä Murmeli. Siitä tuli heti mieleen tuo elokuva, josta sinä sanoitkin ja aloin ajatella että elämäni on vähän kuin siinä elokuvassa: päivät on niin samankaltaisia joskus. "Taikaa" koittaa rikkoa välillä pienillä muutoksilla, mutta tuntuu että päivät tahtovat jatkua toistensa kaltaisina.

  Tuossapa tarina lyhykäisyydessään :) Mukava oli lukea mistä sinun blogisi on saanut nimensä. Todella kaunis nimi.

  VastaaPoista
 4. Hei Marika, tulin kurkkaamaan blogiasi, kun olet laittanut minulle kivoja kommentteja töistäni. Nam,mitä reseptejä täältä löytyy. Itse en ole sitten yhtään kokkaustaitoinen, sanoisin että syön vain elääkseni vaikka nautin kyllä hyvästä ruuasta jos joku sitä minulle tekee.
  Minäkin kävin katsomassa tuon elokuvan..pakkohan se oli nähdä,sillä olen ollut fani jo pitkään.Nuorempana piti matkustaa Turkkiin ja Ruottiinkin asti konserttia katsomaan.Oli minusta aivan mahtava leffa,voisin mennä vaikka toisenkin kerran sen katsomaan!

  VastaaPoista
 5. Hei ruuturaitaruusu, kiva kun tulit kurkkaamaan, kiitos kommentistasi! :)

  Vau, olet käynyt ihan konsertissakin! Varmasti ollut aika hienoja kokemuksia. Elokuvakin oli kyllä hieno, jos Michael Jackson olisi elänyt ja konsertit toteutuneet niin ne olisi kyllä olleet kyllä uskomattoman hieno kokemus aivan varmasti, jos sellaiseen olisi päässyt.

  VastaaPoista
 6. Minäkin tyttöni kanssa löysin tuon dokumentin ja tykkäsimme kovasti. Elokuvissa käynti on kivaa yhteistä tekemistä. Minäkin hieman jännitän koska tyttö sanoo ettei minun kanssani lähde mihinkään enää. On tosin sanonut että haluaa edelleen viettää kanssani "naisten päiviä" mutta eihän noista teineistä koskaan tiedä, joten nyt on nautittava yhteisistä reissuista. Hauskaa viikonlopun jatkoa!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit