Taas jotain ihan muuta - kokemuksia lounaspaikoista: La Festa

Kävin tänään rakkaan ystäväni kanssa lounaalla kaupungilla La Festa -pitseriassa (Pakkahuoneenkadun ja Rautatienkadun kulmassa). Paikka on ulospäin tosi vaatimattoman näköinen, mutta sisustus on oikein viihtyisä. Pari kertaa paikassa syötyämme olemme huomanneet että ruoka on kyllä mainiota ja palvelukin mukavaa ja ystävällistä. Perus-pitserian salaatti-pöytään verrattuna täältä löytyy ainakin tuplaten valikoimaa, mitä syödä pääruokaa odotellessa.

Tilasimme salaattia jossa oli vihreän salaatin lisäksi katkarapua, kanaa, tonnikalaa, ananasta, oliivia, fetaa, herkkusientä... annos oli niin suuri että suurempikin nälkä lähtee. Aika "säilykepainotteinen" tämä kyseinen salaatti toki oli, mutta ihan hyvää yhtä kaikki. Edellisellä kerralla söimme pastaa ja sekin oli hyvää (ja nekin annokset oli reilut kooltaan).Erityinen ja iso plussa tulee leivästä, joka ilmeisesti kuuluu joka annokseen. Leipä on juuri paistettu, varmaan jotain ihan perus-pitsataikinaa, päällä hiukan juustoraastetta. Mutta niin hyvää! Tämän annoksen hinta 8,50€.
Mikä vieläkin mukavampaa kuin hyvä ruoka oli hyvä seura, sai jutella kaikkea. Oli mukava kun ei ollut kiire ja sai puhua ihan mitä mieleen sattui tulemaan. Oli kyllä mukava päivä. Jos vielä illalla jumppaan menisi vähän purkamaan energiaansa... tosin iltaliikunta on minulle kyllä monesti vähän vikatikki, koska yöunet häipyvät todella helposti. Mutta jos tänään tekisi jotain toisin, kävisi rauhassa saunassa treenauksen jälkeen... jos huomenna olisi sitten lepopäivä?

Mukavaa loppiaista kaikille! Monessakohan kodissa joulukuusi viedään ulos vasta silloin? Itse riisuin oman kuusen koristeista maanantaina, kun tuntui että voisi sen ja joulukoristeet jo viedä pois.

Kommentit

 1. Tuollaiset hetket ovat arvokkaita keskellä kaiken kiireen.. saa viettää aikaansa hyvässä seurassa. Vaikka hetki ei kestäisi kauaa niin silti se on oiva paikka ladata akkuja. Ja kieltämättä salaatti on hyvännäköinen, kylläpäs tulikin nälkä! :) Ja iltajumpat ei sovi minullekkaan - on sitten kovin levoton olo illalla ja nukahtaminen on hankalaa. Minäkin saattaisin harkita huomenna vapaapäivää - eilen kävin uimassa aamuvarhaisella ja päivällä kuntosalilla toisen kerran. Tänään kävin päivällä crosstrainerilla vetämässä palauttavan treenin kun jalat olivat hieman tukossa eilisestä ja viikonlopun treenaamisesta. Niin ja kiitos taas vierailusta blogissani. Oikein rauhallista illanjatkoa sinulle Marika.

  VastaaPoista
 2. Yleensä saan joulusta tarpeeksi jo uudenvuoden aikaan. Nyt jostain ihmeen syystä en aio vielä tänäänkään viedä kuusta ulos. Muutenkin meillä kyllä on tosi vähän joulukoristeita, joten se kuusi on ainut sellainen selvä joulujuttu. Joululauluja ei todellakaan voi enään kuunnella. Niiden kuuntelu loppuu viimeistään tapaninpäivänä. Mutta ehkä sitten viikonloppuna se kuusikin saa lähteä.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun olette taas käyneet kirjoittelemassa kommentteja HeartAndSoul ja Suvi.

  HeartAndSoul: Toivottavasti sinäkin pidit tänään lepopäivää.. on se hyvä kovan treenin jälkeen välillä antaa kropan levätä ja nauttia siitä levosta myös.

  Suvi: Minullakin on aika vähän joulukoristeita, kyllä se on se joulukuusi ollut se keskipiste. Ja totta, vaikka joululauluja on kiva ennen joulua ja joulun aikaan kuunnella ihan koko ajan niin joulun jälkeen ei. Ei yhtään enää ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit