Japani


 Perjantain maanjäristys ja sitä seurannut tsunami on aiheuttanut valtavia vahinkoja Japanissa. Vieläkään ei tiedetä kuolonuhrien määrää, eikä sitä, mitä vielä tapahtuu... kriittisiä aikoja eletään Fukushiman ydinvoimalan lähistöllä edelleen, koska vaara ei ole vieläkään ohitse. 

Olen siirtänyt kaikki valokuvani talteen koneelta ulkoiselle kovalevylle, mutta yllättäen koneelta löytyi kuvat vuoden 2005 Japanin matkaltamme. Teen näistä nyt postauksen, koska Japani on kaunis maa ja sen kulttuuri todella vanhaa ja omalaatuista. Puhumattakaan ystävällisistä ihmisistä.

Kuvat ovat Osakasta, Kiotosta ja Narasta.

Kivilyhtyjä Narassa.

Osaka.

Juhlatunnelmaa Kioton kaduilla.

Bambumetsä.

Poikani 11v. syömässä nuudelisoppaa.

Lyhtyjä Kiotossa.

Geisha Kioton kadulla.

Temppelin puutarha.

Käsityöläinen.

Rukous.

Pieniä koululaisia Narassa.

 Ryoan-jin temppelin kivipuutarha Kiotossa.

Joella.

Kommentit

 1. Mielenkiintoisia kuvia. Japani kiehtoo monella tapaa, vaikka en ole siellä koskaan käynyt. Katson mielellään leffoja, luonto-ohjelmia yms. jotka liittyvät Japaniin. Toivottavasti maa pääsee pian jaloilleen ja normaaliin elämään tuhojen jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Jotenkin haikea olo katsella noita kuvia. Vaikken ole koskaan Japanissa käynytkään. Mutta jokaisen kuvan kohdalla tuli mieleen, että mites tuo ihminen.. tai tuo paikka.. ovatko vielä olemassa..?

  VastaaPoista
 3. Trina: Japani on kyllä kiehtova maa. Toivottavasti todellakin ihmiset selviytyisivät katastrofista mahdollisimman pian. Jos se suinkin on mahdollista.

  Jellona: Ihmeellistä että juuri nuo Japanin kuvat olivat koneellani ja niihin nyt törmäsin. Haikea olo niiden katselusta kyllä tuli.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit