Kotona jälleen

Tultiin kissojen kanssa eilen kotiin reissusta. Oli tosi mukava reissu tällä kertaa, kun ehdittiin olla vähän pidempään kuin vain se hätäinen viikonloppu, mikä on yleensä siskoni luona vietetty.

Kissat olivat ensimmäistä kertaa junassa ja onneksi lemmikkivaunussa oli aika rauhallista. Paluumatkalla sain olla kissojen kanssa lähes koko kolmen tunnin matkan yksin, vasta viimeisellä pysäkillä kyytiin tuli vanhempi rouva sylikoiransa kanssa.
Töppö junassa.

Napsu käytävän toisella reunalla.

Tänään oli pakko päästä jo jumppaankin ja jumppasalin respa-tyttö tuumasi heti että et ole käynyt viikkoon täällä! Lupasin että seuraava viikon tauko tulee aikaisintaan kesällä sitten :)

Poikani on edelleen reissussa Ylläksellä. Olen soitellut hänelle joka päivä kerran-pari ja kysellyt kuulumisia. Eilen iltapäivällä poikani soittikin minulle ja olin niin iloinen, onhan se kiva että lapsikin soittaa välillä minulle, eikä minun tarvitse aina olla soittelemassa! No, vastasin puhelimeen ja poikani sanoi ensimmäisenä: Äiti, mulla loppui jo rahat, laita tilille lisää rahaa! :D Että näin....

Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Tuopa on ollut leppoisaa reissaamista kissoille. :)

  VastaaPoista
 2. Minä joskus muistan matkustaneeni kissan kanssa tavaravaunussa, se ei ollut kovin mukavaa. Tuo teidän matkustaminen näyttää oikein miellyttävältä:)

  VastaaPoista
 3. Ne lapset.. :D Meilläkään eivät lapset paljon soittele, jos ovat jossain reissussa :)

  VastaaPoista
 4. Ai kissat voi olla "vapaana" valjaissa junassa. Niinpä tietysti. Olen aina jotenkin ajatellut, että pitää olla kuljetuslaatikossa. Pelkäsivätkö junaa?

  VastaaPoista
 5. Outi: Kissat kyllä viihtyivät junassa. Tosin ne automatkat juna-asemalle ja sieltä pois olivat aika tuskaa ;)

  Tirriliisa: Voi kamala, tavaravaunussa tuskin on ollut kovin mukavaa. Nykyisellään junissa taitaa useinkin olla lemmikkivaunut ja niissä on tosi reilusti tilaa ja mukava eläinten kanssa matkustaa.

  Eve: Niinpä, lapset! Mutta tokihan ne huolenpitoa kaipaavat vielä isompinakin ja joskus jopa muistavat kertoa tavalla tai toisella että kiva kun huolehditaan :) Ei äideistä tule koskaan tarpeettomia :)

  Trina: Kyllä ne sai vapaana olla, paitsi sitten kun oli koiria. Silloin kisut pysyivät ihan oma-alotteisesti kantokopassa :D Junamatkustuksesta meidän kissat tykkäsivät tosi paljon enemmän kuin autoilusta, suosittelen kyllä!

  VastaaPoista
 6. Ihania kissakuvia! Meidän kissat inhoavat automatkailua eikä junamatkailua olla kokeiltu, mitäkähän tuumaisivat :)

  VastaaPoista
 7. Hei Lennu, kiitos. Kissoja on tosi vaikea kuvata, varsinkin tuollaisia mustia möykkyjä (siltä ne usein kuvissa näyttävät ;)

  Meidänkin kissat inhoavat automatkailua yli kaiken, mutta juna oli positiivinen yllätys. Kannattaa joskus kokeilla jos tarvitsee kissojen kanssa reissata :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit