Opiskelut alkoi

Eilen minusta sitten tuli täysipäiväinen opiskelija :) Pääsin yrittäjyys-valmennuskurssille, joka kestää noin pari kuukautta. Opiskelun aikana jalostetaan omasta yritysideasta oikea liiketoimintasuunnitelma. Kurssilla on 16 opiskelijaa, jokaisella oma ajatuksensa omasta yrityksestä. Tarkoitukseni on siis koulutuksen aikana selvittää itselleni oman yritysideani mahdollisuuksia sekä sitä, olisiko minusta yrittäjäksi.

Todella mielenkiintoiset pari päivää on ollut, vaikka aika raskasta opiskelijaksi hyppääminen onkin. Paljon uusia ajatuksia, tietoa, pohdittavaa, tutkittavaa... Mutta kyllä tämä tästä, kunhan pääsen vauhtiin :)

Tässäpä vielä opiskelijan aamupala: (luomu) kaurapuuroa, (luomu) marjoja ja mukillinen (luomu) kahvia. Tämä aamupala on itselleni vakiintunut rutiiniksi, tällä lähden joka aamu liikenteeseen. Pieniä poikkeuksia joskus, mutta harvemmin.


Mukin voisi pian vaihtaa keväisempään, vaikka eilen tulikin lunta todella paljon ja tänään oli aika kirpeä pakkaspäivä.

Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Moni N:n ex-työntekijä on onnistuneesti vaihtanut ihan eri alan yrittäjyyteen. Onnea myös Sinulle matkaasi !

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kivalta, hienolta, rohkealta ja innostavalta! Onnea matkaan! Sinussa varmasti on yrittäjän ainesta.

  VastaaPoista
 3. Marika - moikka!!

  Sun blogi näkyi blogilistan etusivulla, kun selailin ihan satunnaisia blogeja. Ei kestäny kauaa tunnistaa henkilöä :) Ihana blogi, huippuja ruokaohjeita täällä! Mää alan lukeen sua:)

  Ja jos sää haluat kurkistaa mun pään sisään, nii kutsun sut lukemaan mun blogia, se on ihan tuore juttu ja kutsuvieras sellainen, mutta läheän kutsun.. Kelpoa keskiviikkoa!

  t. Pingviini alias (jumppa)Merja :)

  VastaaPoista
 4. Marika: Totta, varmaan monella pitkän ICT-uran jälkeen alkaa tehdä mieli nähdä muutakin elämää kuin se yksi ja sama. Kiitos, saa nähdä mihin rahkeet ja uskallus riittää :)

  Trina: Kiitos, olipa mukava ja rohkaiseva kommentti. Kalastelen monenlaista työtäkin tässä samaan aikaan, mutta yrittäjyys on yksi mahdollisuus ja sitä tässä opiskelen nyt, kun on aikaa intoa.

  Pingviini: No hei Merja! Mukava kun löysit minut täältä bittiavaruudesta ja tulit lukijaksi :) Toki tulen tutkimaan millaisia ajatuksia sinun pääkopasta löytyy, kävinkin jo blogissasi ja liityin heti lukijaksi :)

  Mukavaa keskiviikkoa sullekin, jospa joskus sun ilta-jooga-pilatestunnille jaksaisin raahautua (se aamutunti on kyllä aivan ihana, harmittaa kun sinne ei nyt enää ehdi näiden opiskelujen takia).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit