Iltauinti Kuivasjärvellä


Rakas ystäväni pyysi minua iltauinnille ja niinpä lähdin vielä illalla yhdeksän aikaan pyörällä Kuivasjärven rannalle. Tällä rannalla en ole käynyt kuin ehkä kerran vuosia vuosia sitten. Ehkä siksi, että ranta on vähäsen syrjässä, vaikkakin lopulta vain 15 minuutin pyörämatkan päässä kotoani.


Olipa aivan uskomattoman virkistävää ja ihanaa saada hetki jutella rakkaan ystävän kanssa ja vilvoitella kehoa ihanan viileässä vedessä. Täällä vesi oli lämpöisempää kuin meressä ja joessa, missä aikaisemmat tämän kesän uinnit olen tehnyt. Ranta syvenee hitaasti, joten tämä paikka on luultavastikin lapsiperheiden suosiossa.

Kommentit

 1. Me käymme tuossa tosi harvoin vaikka on vain n. 1 km päässä meiltä. Kävithän suihkussa uinnin jälkeen....?

  VastaaPoista
 2. Iltauinti kuulostaa erittäin ihanalta.

  Tuollainen jatulintarha on täällä meilläkin päin, Ohtakarissa missä veljeni häitä vietettiin. Muistan että pikkutyttönä niissä monesti leikittiin. Aika jännittävää, että täällä meilläkin on jotain noin mystistä.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanannäköinen paikka.. voin vain kuvitella miten hiljaista ja rauhallista siellä oli tuohon aikaan.. :)

  VastaaPoista
 4. Marika: Joo, illalla kun postasin tätä tekstiä niin googlasin kyseisen rannan nimeä ja törmäsin ensimmäisenä sinilevä-varoitukseen! Parempi varmaan vain uiskennella viileämmissä vesissä :)

  Suvi: Uinti näillä helteillä on aivan ihanaa puuhaa. Jopa vilukissoille :)

  Minuakin kiehtoo noiden jatulintarhojen arvoituksellisuus.

  Jellona: Yllättävän hiljaisia on rannat olleet sekä aamulla, että illalla. Nuorisojoukot näyttävät mieluusti kokoontuvan rantapusikoissa näin kauniilla säillä, nytkin siellä puskien suojissa teini-ikäiset pitivät leirejään, mutta ihan rauhallisestihan nuo olivat :)

  VastaaPoista
 5. Sinilevä ei ole ainoa riesa Kuivasjärvessä. Tyttö väittää kivenkovaan kaverinsa saaneen sieltä iilimadon sääreensä. Tiedä häntä sitten.

  VastaaPoista
 6. Yäk! :D Vaikka eihän iilimadot ole vaarallisia ollenkaan, mutta on ne siltikin aika inhottavia otuksia :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit