Kesäinen sunnutai-aamu


Heräsin aamulla aurigonpaisteeseen puoli seitsämän aikaan. Jatkoin makoilua jonkin aikaa, ehkä jopa torkahdinkin. Mieleeni tuli heti ajatus aamu-uinnista meressä ja sen jälkeen aamukahvista ja leivästä rantahietikolla makoillen, kirjaa lueskellen. Siispä kahvia termokseen ja voileivät mukaan, pyyhe ja kirja kassiin ja eikun pyöräilemään.

Olin jo päättänyt minne menen, Toppilansaaren rantaan, jossa on pieni hiekkaranta. Vaikka aallot olikin aika isot ja reipas tuuli, mutta vesi oli todellakin lämmintä! Olen yleensä aikamoinen vilukissa, enkä pidä kylmästä vedestä, mutta nyt uinti oli todella mukavaa ja virkisti sekä mieltä että kehoa.


Uinnin jälkeen makoilin varmaan melkein tunnin verran rannalla, joka oli vain minun omassa käytössä. Vain yksi leijasurffailija surffaili kauempana rannalla. Kotimatkalla pysähdyin vielä joksikin aikaa satamalaiturin reunalle juomaan viimeisen kupin kahvia ja lukemaan hetkiseksi. Nauttimaan ihanasta, kiireettömästä kesäaamusta.Voisoko kesäinen sunnuntai-päivä tämän ihanammin alkaa…

Kommentit

 1. ihania kesäkuvia! Blogiseikkailulla vauvan kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Ekan kerran minäkin täällä.. Tuli heti mieleen ihania muistoja Oulusta! Ehdin asumaan siellä 8 vuotta, vuoden mm. Toppilassakin.. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa sinulla ollut ihana aamu =) ja aamupäivä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistanne!

  Hönttä: Kiitos, kiva että olette vauvan kanssa tännekin eksyneet :) Kävin kurkkaamassa blogissasi ja mitä ihania herkkua sieltä löytyikään!

  Eve: Kiva kun poikkesit tänne ja jätit kommentinkin! Itse olen asunut Oulussa nyt kymmenen vuotta ja tykkään kyllä. Kävin pikaisesti äsken blogeissasi ja sinullahan on oikea suurperhe! Ihanaa! Aivan kuten siskollani :)

  Virpi: Oli tosi ihana aamu, täydellinen loma-aamu :) Kunhan tulen siellä käymään niin järjestetään sullekin samanlainen! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuo eka kuva !! Toppilansaaren hiekkaranta....onko se siellä ihan päässä niiden messutalojen jälkeen ? Meidän perheen vaki-uimapaikka on Valkeisjärvi mutta se on aina niin kovin kansoitettu ja meri on aina kivempi.

  VastaaPoista
 6. Ihan samaa mieltä.. tuo eka kuva on upea! Tekisi mieli tuntea varpaat tuonne hiekkaan.. tuolla pitää kyllä käydä itsekkin joskus.

  VastaaPoista
 7. Hei Marika, kiitos kommentistasi :)Kyllä tuo Toppilansaaren ranta on aivan siellä päässä messutalojen jälkeen. Siellä on myös parkkipaikka rannan lähistöllä, jos autolla on liikkeellä. Itsekään en kovin tykkää täyteen kansoitetuista rannoista, siksikin on kiva uida aamulla aikaisin tai illalla myöhällä :)

  HeartAndSoul: Kiitos paljon taas, kiva että jotkin mun kuvat on ihan onnistuneitakin :) Tuolla rannalla kannattaa kyllä käydä, ihan kiva lastenkin kanssa, kun on pitkälle matalaa, aivan kuten Nallikarissakin).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit