Kuulumisia

Onpas taas ihanan helteistä :) Illalla kävin myöhällä meressä uimassa, tosin laskuveden vuoksi jouduin kahlaamaan satoja metrejä että vesi ylsi edes polveen saakka. Ranta oli kuitenkin minusta tosi kaunis ja auringonlasku myös. Mieli rauhoittui. Alla kuva eilisiltaisesta auringonlaskusta rannalla (klikkaamalla kuvaa kuva aukenee suuremmaksi).


Tänä aamuna menin sitten taas jokeen aamu-uinnille, siinä kun uimaan pääsee jo viiden askeleen jälkeen. Vesi oli todella lämmintä.

Muuten viikkoni alkoi ihan hyvin, mutta keskiviikkona BodyStepissä toisen sykehuipun jälkeen huomasin, että polveen sattui aika paljon. Jalkaa ei voinut täysin oikaista suoraksi. En tiedä mitä ihmettä oli tapahtunut, kipu tuli vasta kun pysähdyin hetkeksi juomaan. Sain kuitenkin vedettyä tunnin loppuun (mikä suuri huoli olikaan, että joutuu lähtemään kesken pois!), kun vaan varoi ojentamasta jalkaa täysin suoraksi. Kipu iltaa myöten paheni, aina kun oli hetken paikoillaan ja lähti liikkeelle, polvi tuntui tosi pahalta. Harmittaa aika kovasti. Lepoa on kuitenkin luvassa, tänään ja huomenna ei ehdi urheilemaan, koska menen Qstock-festareille täällä Oulussa ja sunnuntaina lähdemme reissuun, joka kestänee lähestulkoon koko viikon. Noista postailen sitten lisää juttua jälkeenpäin.

Mukavaa viikonloppua kaikille teille ihanille lukijoilleni kuin myös satunnaisille vierailijoille.


Kommentit

  1. Ihana kuva! Sinulla on hyvät uimamaisemat. Muista pitää polvessa kylmäpussia.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti polvi paranee nopeasti, eikä siinä olisi mitään sen vakavampaa kuin tilapäinen rasitus..
    Oikein ihanaa viikonloppua, hyviä festareita ja hauskaa reissua <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit