Kesäajatuksia

Viime viikko oli töissä aivan painajaista, kiireempi kuin koskaan. Välillä tuntui jopa ahdistavalta, kun työpäivän jälkeen oli enemmän tekemätöntä työtä kuin aamulla työpäivän alussa. Viikon kun vielä jaksaisi niin sitten alkaisi kesäloma.

Lomalle ei ole mitään suunnitelmia. Reissataan jos reissataan ja jos ei niin sitten teen jotain tai en tee mitään... ihan sen mukaan mikä hyvältä tuntuu. En halua ohjelmoida lomaani millään tavalla, koska olen pohjimmiltani impulsiivinen ihminen. Liiat aikataulut vain ahdistaa ja rajoittaa. Katsotaan siis mitä kesäpäivät tuovat tullessaan :)

Juhannusta vietimme minä poikani kanssa ja siskoni perheineen kotiseudulla Pohjois-Karjalassa vanhempiemme luona. Siskoni oli tehnyt minulle tuliaisen!


Aivan ihana pieni käsilaukku, jossa oli sisällä kokoon taiteltava kankainen kassi. Tällaista tarvitaan aina, jos sattuu kauppaan pyörämatkalla, eikä olekaan kauppakassia mukana. Aivan minun värit, kiitos sisko! On hän kyllä taitava käsistään.


Ihailimme kotipaikkani pihalla ritariperhosta, joka lennähteli pitkään valkoisen syreenin ympärillä. Aika harvoin ritariperhosia olen nähnyt, on se vain vaikuttava ilmestys, todella kaunis perhonen.


Lämpimän kesäisiä alkuviikon päiviä kaikille!

Kommentit

 1. Rankan työjakson jälkeen loma tuntuu varmasti makoisalta. Parempi kai ettei tee liian tarkkoja suunnitelmia loman ajaksi ettei tule lomastressiä tai pettymyksiä jollei kaikki menekkään suunnitelmien mukaan. Minulle nimittäin käy helposti niin , sillä tykkään suunnitella asiat tarkkaan etukäteen. Mieheni taas on impulsiivinen eikä tykkää suunnitelmista. Ehkäpä sitten tasapainotetaan tosiamme (tai koetaan ristiriitoja).

  Hienot kassit kätevä siskosi on tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Totta, kyllä odotan lomaa aivan tosi paljon nyt, ollut töissä aika kamala alkukesä.

  Varmasti joskus hankala jos toinen puolisko on impulsiivinen ja toinen ei... mutta niinkun sanoit niin ehkä siinäkin vastakohdat tasapainottavat toisiaan. Ja pienet ristiriidat joskus tuovat vain oman sävynsä arkeen, ei elämä saa olla liian tasapaksua ;)

  Siskoni on tosiaan aika tehopakkaus, en ymmärrä miten hän ehtii ja jaksaa kuuden lapsen lisäksi tehdä kaikenlaisia käsitöitäkin!

  VastaaPoista
 3. Upea ritariperhonen. Ihan samanlainen jonka näin!

  VastaaPoista
 4. Riitta: Ritariperhonen on kyllä upea ilmestys. Mukava että tekin olette sellaisen nähneet.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit