Viikon 29/2010 liikunta

Oli vähän laiskemman puoleinen viikko. Mutta hyvä varmaan välillä näinkin ja kiva keskittyä muuhunkin välillä. Aamu-uinneilla olen käynyt aina kun en ole ollut aamuisin juoksemassa ja sunnutaina jäi uinti ja juoksu ukkosen vuoksi tekemättä. Pyöräiltyä on tullut kuitenkin joka päivä ja parhaana päivänä kymmeniä kilometrejä.

Aamu-uinteja ei oikein voi urheiluksi laskea, koska "uin" n. 10 minuuttia kerralla ja sellaisia oikeita uimavetoja teen aika vähän. Yleensä keskityn rauhalliseen liikkeeseen ja koitan vain nauttia. Erityisen nautittava oli lauantai-aamun uinti vesisateessa, sorsien uidessa muutaman metrin päässä jokea ylävirtaan. Oli niin mukava uida siinä sorsien vierellä ja seurata niiden liikkeitä. Tosin uinnin jälkeen olin aika kylmissäni pitkään, koska en ollut varannut tarpeeksi lämmintä vaatetta, koska sää oli aika kolea.

Tässäpä vielä yhteenveto viikon urheilusta.

Maanantai: Lepopäivä 1
Tiistai: Juoksua 10 km, 1 tunti 4 min. (juoksua 40 min, kävelyä 5 min ja loppuaika juoksua)
Keskiviikko: BodyStep 1 tunti
Torstai: BodyJam 1 tunti
Perjantai: Lepopäivä 2
Lauantai: Zumba 50 min.
Sunnuntai: Lepopäivä 3

Lämmintä on luvattu tällekin viikolle ja tämän aamun tosi huonosti menneen aamulenkin jälkeen lämpömittari näytti 28 astetta lämmintä (klo 10 aamulla). Kylläpäs vain teki hyvää käydä meressä vähän viilentymässä :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.

Kommentit

 1. Kuumissa päivissä on se kiva puoli että kun viimein pääsee johonkin lammikkoon jäähdyttelemään - osaa sitä hetkeä arvostaa ihan uudella tavalla. Ja muutenkin treenin jälkeen olisi hyvä käydä jossain viileässä pulahtamassa - itsekkin sen huomannut että tekee hyvää.

  Kokeileppas talvella mennä jonkin hikitreenin jälkeen avantoon? Se tuntuu oikeasti todella palauttavalta ja tekee hyvää kropalle. Sellainen pikapalautus tai jotain.. Tai sitten kroppa saa vaan muita murheita kuin väsyneet lihakset ;D

  VastaaPoista
 2. Aivan totta, kyllä vilvoittava vesi tuntuu ihan uskomattoman ihanalta juuri helteisenä päivänä tai jos on oikein kuumissaan.

  Pitääpä joskus kokeilla tuota avantoa hikitreenin päätteeksi. Rakas ystäväni eräänä talvena minut pari kertaa vei avantoon, mutta siitä ei heti tullut minun lempparia kyllä ;) Mutta ensi talvena olen ajatellut koittaa uudelleen.

  Kiitos ajatuksistasi HeartAndSoul ja mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit