Viikon 28/2010 liikunta

Ihan kiva, ensimmäinen kesälomaviikko takana. Jumppien ja juoksujen lisäksi olen yhtä aamua lukuunottamatta pyöräillyt joka aamu rannalle ja käynyt uimassa. Uinnin jälkeen olen nauttinut joko rannalla tai puistossa aamukahvia ja voileipää, lueskellut kirjaa kaikessa rauhassa ja nauttinut.

Keskiviikkoaamun juoksu oli jotain kamalaa. Oli niin kuuma ja kostea ilma, että tuntui että jalat painaa kuin betonimöhkäleet, ilmaa ei tahtonut saada keuhkoihin riittäväsi. Aivan tuskainen juoksulenkki oli. Eikä iltapäivän BodyStep ollut paljon sen helpompi, vaikka se tapahtuikin ilmastoidussa jumppasalissa. Ilmastointi ei vaan oikein pelaa tällaisilla hellekeleillä kun ulkonakin on kostea ilma.

Lauantaina oli totaalisesti eri ääni kellossa juoksulenkin suhteen. Juoksu kulki mukavasti, sää oli sopivan viileä aamulla, 15 astetta lämmintä. Käveltiin reilun puolivälin jälkeen vain kerran (n. 5 min.) ja juoksuaika taisikin olla paras tähän mennessä. Kohtalaisen rankka kuitenkin tuo pyöräily, juoksu, pyöräily, viimeiset 5 km tuntui pyöräillessä jo jaloissa, meinasi mennä vähän hapoille, vaikken pyöräillytkään kovaa vauhtia.

Kahvakuula on alkanut kasvattaa suosiotani nyt kesän aikana. Tiistain tunti oli puoliksi pihalla ja loppupuoli tunnista tehtiin sisällä salissa liikkeitä matolla (15 minuuttia turkkilaisia ylösnousuja, ihan tehokas kokovartaloliike) ☺YouTubesta löytyi videonpätkä tuosta turkkilaisesta ylösnoususta, jos jotakuta kiinnostaa.

Tässäpä siis yhteenveto viikosta:

Maanantai: Balletone 1 tunti ja BodyJam 1 tunti
Tiistai: Kahvakuula 1 tunti
Keskiviikko: Aamulla juoksu 10 km (puoli tuntia juoksua, 5 min kävelyä ja loppupuoliskolla vielä pari kertaa kävelyä)  ja iltapäivällä BodyStep 1 tunti
Torstai: Lepopäivä 1
Perjantai: Lepopäivä 2
Lauantai: Pyöräily 20 km + juoksu 10 km + pyöräily 20 km (n. 55 min + 1 tunti 4 min + n. 55 min.)
Sunnuntai: Dance 1 tunti

Aurinkoista ja reipasta alkuviikkoa kaikille teille!

Kommentit

 1. Täällä on hikoiltu vain uimavahdin puuhassa. Meinaan siinä pukkaa tuskan hikeä, kun koittaa vahtia kaksi uimataidotonta, jotka yrittää isompien perässä kahlata ties minne ja sitten yksi tukkii suuhunsa jatkuvalla syötöllä kaikki tupakantumpit ja pikku kivet ja kukkaset ja heinät ja ihan kaiken mitä vaan käsiinsä saa ja jaksaa nostaa.

  VastaaPoista
 2. Virpi: Varmasti aikamoinen homma katsoa lasten perään rannalla. Ja se ainainen huoli, ettei vain satu mitään.

  Juniori onkin "hauskassa" iässä, muistan edelleen sen kylmäväristyksiä ja inhoa aiheuttaneen tapauksen, kun oma poikani löysi syödyn purukumimöykyn urheilukentän katsomosta ja mihin se purkka sitten päätyikään?!!!! Mutta liekkö siksi pojalla kehittynyt harvinaislaatuisen hyvä vastustuskyky tauteja vastaan :D Joten vaikka meitä aikuisia inhottaa ne kaikki roskat sun muut, mitä pikkuvintiö itseensä imuroi, niin ehkä nekin on vaan kehitykselle ja kasvulle tarpeellisia "ainesosia"? :)

  VastaaPoista
 3. En varmaan kaikkia (kirjoitin ensin vahingossa kakkia ja olisin varmaan voinut jättää sen kirjoitusvirheen tuohon - hi hii) kammotuksia ole edes nähnyt mitä on ennätetty jo nielaista. Nätisi pikku herran kumminkin kielellä mykläyttää roskat ulos, kun pyydän. Paitsi niitä ihanan pikkiriikkisiä kivä, joista ei millään raaskisi luopua. Sitten tulee kyllä itku, jos lopulta kaivan ne ulos suusta.

  VastaaPoista
 4. Virpi: Hauska kommentti ;) No joo, eihän se kyllä ole kiva jos lapsi imuroi kaikki roskat suuhunsa. Jospa se ikä alkaisi kohta olla jo kuitenkin ohi. Ensi kesänä viimeistään :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit