Viikon 27/2010 liikunta

Viime viikko oli viimeinen työviikko ennen kesäloman alkua ja urheiltuakin tuli, vaikka töissä olikin aika kiire. Iltaisin on helppo lähteä salille jumppaamaan, jos poika on menossa kavereiden kanssa jossakin. Jos poika on kotona niin sitten on vähän suurempi kynnys lähteä, koska haluan kuitenkin edes vähän aikaa viettää yhteistä aikaa, vaikkei meillä niin paljon yhteistä tekemistä olekaan.

Tässäpä yhteenveto viikon liikunnasta.

Maanantai: Balletone 1 tunti ja BodyJam 1 tunti + 10 km leppoisaa pyöräilyä loppuverryttelyksi
Tiistai: Kahvakuula 1 tunti
Keskiviikko: BodyStep 1 tunti
Torstai: BodyJam 1 tunti
Perjantai: Lepopäivä
Lauantai: Pyöräily 20 km + juoksu 10 km + Pyöräily 20 km (50 min + 1tunti 6 min + 50 min)
Sunnuntai: La Fiesta 1 tunti

Torstain Jamissa reväytin vähän vasemman kyljen ja se hiukan vihoitteli tänään la fiesta-tunnilla. Mutta ei se onneksi vaivannut kuin suurissa vartalonkierroissa, kun kylki joutui venytykseen.

Lauantai-aamun 50 km lenkki (pyöräily-juoksu-pyöräily) veti aika voimattomaksi, kun vielä yöllä olin nukkunut hieman huonosti. Lisäksi oli aika kuuma, vaikka lenkki tehtiin aamulla (puoli kahdeksalta lähdin pyöräilemään). Loppupäivä oli aika rauhallista sitten, meinasin jopa iltapäivällä nukahtaa sohvaan telkkaria katsellessa! Päiväunia ei kuitenkaan ole vara ottaa, koska ne sekoittavat oikeastaan aina yöuneni lopullisesti.

Nyt onkin loma jo alkanut ja näkee sitten ensi viikon lopussa miten olen jaksanut ja malttanut helteisinä kesäpäivinä liikkua.

Kommentit

 1. Olet kyllä ahkera liikkuja. Itse en ole käynyt kuntosalilla liikkumassa melkein kahteen viikkoon. Tänään pääsin sitten vatsatunnille ja juoksumatolle. Mutta tulihan tuolla reissussa toki käveltyä melkoiset määrät päivittäin. Pitääpä yrittää laskeskellä kilometrimääriä. Askelmittari olisi ollut mielenkiintoinen olla mukana.

  VastaaPoista
 2. Joo, en ainakaan sun kanssa lähde pyöräretkelle =) Lofooteille. Tai no, ehkä jos sää juokset ja mää pyöräilen!

  VastaaPoista
 3. Suvi: Kyllä reissussa tulee liikuttua monesti paljon enempi kuin missään jumpassa. Se tulee niin huomaamatta ja mukavalla tavalla, jos on ihana matkakohde ja paljon katseltavaa, niinkuin sinulla on ollut.

  Virpi: Eipä pitkälle pötkittäis jos meikäläinen juosten etenisi ;) Mutta ei se toisaalta haittaisi, voitais jäädä sinne Lofooteille sitten!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit