Kotiseutumatkailua

 Iltauinnilla.

Viime viikolla vanhempani kävivät kylässä ja torstaina suuntasimme sitten Pohjois-Karjalan maisemiin, jossa vietin muutaman leppoisan kesäpäivän. Poikani jäi ensimmäistä kertaa pidemmäksi aikaa yksin kotiin ja hyvin oli pärjännyt, ruokaa laittanut ja hoitanut kissat.

 Suuria puita lapsuusajan uimarannalle vievän tien varrella.

Minä puolestani kävin muutamaan otteeseen Pielisessä uimassa, olipas ihanan lämmintä vettä! Aamulla sai herätä tuoreen pullan tuoksuun ja käydä keräämässä mansikkamaalta tuoreet mansikat. Äitini kanssa kävimme myös Kynsiniemen kesäteatterissa katsomassa näyteämä Yksinäisten sydänten kerho.


 Kynsiniemen kesäteatterissa.

 Äidin mansikkapellolla. 

Aamupala.

Sunnuntaina hyppäsin sitten bussiin ja hurautin takaisin kotiin. Matkaseuraakin sain Sotkamosta, mistä kyytiin tuli karkuteillä ollut kissa, jolle kaivattiin kaitsijaa matkalle Ouluun saakka. Sanoin että voin katsoa kissan perään ja niinpä sitten matkasimme suloisen kisun kanssa loppumatkan. Oulussa onnellinen omistaja sai mökkireissulla karanneen kissansa takaisin :) Poikani tuli minua skootterilla bussiasemalta hakemaan, joten jännitystä riitti kotiin saakka :)

Kommentit

 1. Ai miten niin jännitystä riitti =D Etkös sinä ole ihan kokenut skootterinkyydissäistuja =D

  Onpa ihanan näköisiä pullia. Minäkin juuri pistin pellillisen uuniin, mutta ei niistä noin nättejä kyllä tule.

  VastaaPoista
 2. Voi kisua, oliko jollakin siis mennyt kissa hukkaan Sotkamossa ja itse joutunut lähtemään jo Ouluun? Onpa mahtavaa että löytyi, oliko sulla joku koppa, missä sitä pidit matkan ajan? Huippu tarina :)

  Ja nuo pullat, slurps. Mun aamupuuro ei herauttanut yhtään vettä kielellä, kun noihin vertaa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kesäreissu sinulla. Onpa joku uskaltanut laitta kisuparan yksin bussiin. Onneksi sinä osuit kisun seuraksi.

  VastaaPoista
 4. Virpi: Tottahan on tullut pojan kyydissä istuttua, mutta kyllä se aina vähän jännittää ;)

  Pingviini: Joo, kisu oli kadonnut kesämökkireissulla Sotkamoon ja perheen oli pitänyt lähteä jo kotiin Ouluun. Kisu oli matkan omassa kopassa minun vieressä penkillä :)

  Äidin pullat on kyllä parhaita ja ne on aina aamupalalla tuoreita, äiti kun herää joskus 4-5 välillä useinkin leipomaan ;)

  Trina: Oli ihan mukava saada hieman vaihtelua ja käydä lapsuusmaisemia katselemassa.

  VastaaPoista
 5. Jos nurmekseen matka käy uudestaan, kannattaa tulla katsomaan kynsiniemen uusin esitys, Käry kävi isäntämiehet! ensi-iltaan tulee 5.7, ja vaikuttaa kyllä loistavalta esitykseltä, mitä olen kameran takana kerinnyt seuraamaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit