Viikon 27/2011 liikunta ja merimaasto

Viime viikko taisi olla sellainen kesälomaviikko liikkumisien suhteen. Loppuviikon olin reissussa kotiseudulla, joten jumpat jäi siltä osin väliin. Juoksemassahan olisi toki voinut käydä, mutta oli niin valtavan kuuma, ettei sekään sitten huvittanut.


Tiistaina osallistuin kaksituntiselle merimaasto-hevosvaellukselle. Ratsastettiin metsäpolkuja ja käytettiin hevosia meressä kahlaamassa/uimassa. Oli aivan erilaista kuin tavallisella ratsastustunnilla! Maastossa ratsastus vaati paljon enemmän tasapainoa ja myös ennakointia. Oma ratsuni oli Tomu, mutta rannassa vaihdoin ratsua tallin omistajan kanssa ja kahlailin meressä Hempalla, koska Tomu oli kuulemma sellainen, joka heittäytyy aina piehtaroimaan sinne veteen! Hemppakin nautti vedestä ja kuopsutti etukavioilla vettä niin että räiske kävi ja lopulta olin vyötäröstä alaspäin aivan märkä :) Tällaista maastoratsastusta voisi kyllä harrastaa useamminkin.


Tässäpä vielä viikon liikuntayhteenveto:

Maanantai: BodyJam 1 tunti
Tiistai: HOTyoga 1 tunti (aamulla) ja merimaasto-ratsastus 2 tuntia iltapäivällä (+ 15 km pyöräily)
Keskiviikko: 10 km juoksu (aamulla) 1 tunti 2 min.

Kommentit

  1. Muistan miten nuorena likkana uitettiin yhtä vanhaa orlovilaista ravihevosta. Oli kiva tunne olla hevosen selässä ilman satulaa ja tuntea kuinka se ui vahvoilla koivillaan. Tuli aivan elävästi nuo muistot tuoksuineen (märän hevosen tuoksu) mieleen näiden kuvien myötä.

    VastaaPoista
  2. Varmasti aivan ihana tunne uida hevosen kanssa. Meillä vain kokeneemmat kävivät hevosten kanssa uimassa ja me vähemmän kokeneet tyydyttiin kahlailemaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit