Shoppailua


Olen aika huono shoppailemaan, se ei oikein kuulu harrastuksiini. Mutta nyt kun on alennusmyynnit, sanoin pojalle että nyt lähdetään kaupungille ja ostetaan hänelle vaatteet mitä hän tarvitsee. Ei ole mitään järkeä ostaa niitä koulun alkaessa kalliimmalla hinnalla. Minä eikä poikani kumpikaan olla niin muotitietoisia (onneksi), että pitäisi ostaa vain sitä uusinta uutta.

Lähdettiin siis pojan kanssa kaupungille kauppoja kiertelemään ja löydettiin pojalle pari hupparia (-40%), t-paita (-30%), lippis (-30%) ja kengät (-50%). Lisäksi löytyi uudet kuulokkeet hajonneiden tilalle puoleen hintaan (kaupassa ei suostuttu enää vaihtamaan rikkinäisiä uusiin, vaikka takuu oli voimassa). Poikani kuluttaa kuulokkeita n. 2-3 kpl vuosivauhdilla ja joskus takuusta saadaan uudet tilalle, mutta aina eivät suostu vaihtamaan. Mitkään kuulokkeet eivät oikein kestä tuollaista 24/7 käyttöä, montaa eri merkkiä on kokeiltu. Nyt on sitten koitettu ostaa vain kohtuu-hintaisia, kun ne ennen pitkää hajoavat kuitenkin.


Mukavan värikkäitä vaatteita löytyi. Pojallani oli musta-kausi 7-8 luokalla ja silloin kuunneltiin pelkkää heavy metal-musiikkia ja lähes kaikki vaatteet olivat mustia. Nyt mustia vaatteita on ehkä jopa vähemmän kuin muun värisiä. Valkoisesta on tullut yksi suosikki, vaikka se onkin todella epäkäytännöllinen väri, koska poikani harrastaa kohtuullisen paljon mopon rassailua. Mutta myös muita värikkäitä vaatteita kaapista siis löytyy. Musiikkimaku on myös laajentunut ja poikani kuuntelee paljon samantyyppistä musiikkia kuin itsekin tykkään kuunnella eli aika laidasta laitaan montaa eri tyylilajia :)

Mukavaa viikonloppua kaikille. Taitaa tulla mukavan lämmin viikonloppu.

Kommentit

 1. Alennusmyynnit tosiaan taitaa olla menossa, mutta taidan mieluummin lähteä mattopyykille. Sain siskoltani (taas) kassillisen vaatteita (on isompikokoinen, kun minä, mutta erehtyy ostamaan välillä liian pieniä) joten taidan alkaa vähitellen keräämään kirppiskuormaa, kun jostain täytyy itsekkin välillä luopua.

  Mukavaa kesäviikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Minä rrrrrakastan shoppailua, mutta yritän elää aatteideni mukaan ja välttää turhaa kulutusta! Joskus se kyllä onnistuu huonosti :/

  Hyviä löytöjä teitte, hupparit varsinkin tuppaa olemaan aika kalliita. Hienoa, jos löytyy alesta oikeita kokoja.

  Joskus huvitan itseäni klikkailemalla jossain ihanassa nettikaupassa tuotteita ostoskoriin, sitten katson, mitä ne maksaisi ja suljen koneen. Tavallaan oon siinä säästäny monta sataa? :)

  VastaaPoista
 3. Trina: Mattopyykillä olo on kyllä monin verroin rentouttavampaa hommaa kuin kaupoissa kiertely! Olen samaa mieltä siitä, että turhista vaatteista ja tavaroista kannattaa luopua, ne voivat olla jollekin toiselle tarpeellisia.

  Pingviini: Minäkin koitan välttää turhaa kulutusta, mutta eihän se aina todellakaan onnistu. Eritysesti pojalle tykkään ostella vaatteita enempi, koska ei hän niin kovin usein ole niitä vailla (ei nytkään ollut ;)

  Hupparit todellakin on kalliita! Ale-hinnatkin on siinä ja siinä, että raskii ostaa.

  Itse teen melkein samaa kuin sinäkin, eli harrastan joskus nettishoppailua ostamatta kuitenkaan mitään. Kyllä me ollaankin säästäväisiä! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit