Perjantai: RotuaariPiknik ja Lanit


Ystävättäreni pyysi minua mukaan RotuaariPiknikille, joten siellä oltiin eilenillalla. Esiintyjinä olivat Laura Närhi, Irina ja Jenni Vartiainen. Oli hyvä konsertti, sää oli oikein mukava. Vain piknikin vessa-järjestelyt olivat aika kamalat... paikalla oli tosi iso liuta Bajamajoja, jotka jostain syystä olivat jo perjantaihin mennessä aivan tukossa ja tulvivat... vessajonot (siis naisten vessoihin) olivat vajaan tunnin mittaiset (juuri ehdittiin Laura Närhen ja Irinan välitauolla jonottaa vessaan :) Vessanpöntöt olivat ääriään myöten tulvillaan, joten reisilihaksiaan sai käyttää, kun vessassa kävi, koska kovin reilusti ei pöntölle pystynyt istumaan. No, kokemus se oli sekin :)Konsertin jälkeen menin ystävättäreni ja hänen miehensä kanssa hetkeksi pubiin istumaan, koska ystäväpariskunnan piti odotella tunti seuraavaa bussia. Siitä sitten pyöräilin kotiin yhden aikoihin.

Illan aikana tuli nautittua lähinnä sosiaalisen paineen vuoksi yksi siideri. Jostain syystä tuntee itsensä ilonpilaajaksi, jos on selvänä ja se jos mikä on minusta harmillista. En halua pilata seuraavaa päivääni huonolla ololla, enkä muutenkaan tykkää epämääräisestä humalatilasta, joten pysyttelen mielleäni selvin päin. Hauskuus ei ole juomisesta kiinni.


Poikani järjesti samaan aikaan kotona lanit, tosin osa lanittajista oli jo lähtenyt kotiin kun tulin itse kotiin (alkuillasta poikia oli paikalla 5 + oma). Teini-sanastoa tuntemattomalle selvennettäköön, että lanit on nimitys verkkopelaamiselle, jossa kokoonnutaan tietokoneiden kanssa yhteen paikkaan ja pelataan yhdessä. Pojat luonnollisesti olivat edelleen pelaamassa kun tulin kotiin ja ilmoittivat että lihikset loppui just. Leivoin nimittäin päivällä kaksi peltillistä ja kaksi pienempää pitsaa ja 14 kpl suurensuuria lihapiirakoita, koska pitäähän laneissa olla kunnon eväät ;)

Keittiön pöytä näytti tältä aamulla...


Pojat eivät olleet siis jaksaneet ihan koko yötä läpi pelata... tai luulen että joskus aamutunneilla he ovat nukkumaan menneet.

Huomasin etten ole kai koskaan mitään pitsaohjetta postaillut, joten postailenpa jossain vaiheessa senkin sitten :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Ihan loistava setti : Laura, Irina ja Jenni!!!! Oli varmaan tosi mahtavaa! Mutta yöks noi bajamajatouhut. Mä en ole koskaan ollut niiden ylin ystävä muutenkaan, mutta täytyy myöntää että taidan olla keski-ikäistynyt, sillä miettiessäni menenkö Ruisrockiin tänä vuonna, tuli ekana mieleen ne vessat ja huhu siitä että jengi kaataa niitä...kömmit sieltä sitten ulos paskat niskassa, niin no thank you!
  Ja onko se keski-ikäistymisen merkki myös, että ei tiennyt laneista :D Kiva kun selvensit!

  VastaaPoista
 2. Oli todellakin mahtavaa, tykkäsin tosi paljon kaikista esiintyjistä ja seurasta :)

  Yöks, tuollainen vessojen kaatelu vasta voisikin olla aika inhottava kokemus. Jo tulvivan vessan käytävillä tepastelu ja ääriään myöten täyteen pönttöön asiointi oli aika inhottava kokemus.

  VastaaPoista
 3. Toimiikohan nuo bajamajat oikein koskaan, missään... =D

  VastaaPoista
 4. Kyllä olen käynyt useinkin ihan toimivissa bajamajoissakin, mutta tuo viimeisn kokemus oli kyllä aika kamala ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit