Viikon 28/2011 liikunta

Olipas oikein mukava liikuntaviikko, tätä lisää! Viikon huipennus oli ehdottomasti sunnuntai. Ensin kahvakuula-treeni niinkuin usein sunnuntaina, oli hieman erilaista kuntopiiriä kuin yleensä, oikein mukava tunti. Noiden kahvakuulatuntien sisältö vaihtelee hieman viikosta toiseen, mikä on tosi mukavaa. Ei koskaan tiedä etukäteen ihan tarkkaan mitä tuleman pitää, eikä myöskään pääse tylsistymään jos sama ohjelma toistuisi viikko toisensa perään. Illalla sitten käytiin ystävättäreni kanssa juoksemassa ja päätettiin tehdä hitaampi mutta pidempi, 15 km lenkki. Jaksettiin ihan hyvin, pikkuisen polvissa tuntui matkan loppupuoliskolla, mutta voimat ei olleet läheskään niin lopussa kuin kovemman kympin lenkin jälkeen. Suunnitelmissa olisi koittaa tehdä nyt säännöllisemmin myös tuollaista pidempää lenkkiä, jos kuntokin sitten kehittyisi parmmin kuin jos juostaan aina vain samaa lenkkiä samalla vauhdilla.

Tässä vielä viikon yhteenveto:

Maanantai: BodyJam 1 tunti (illalla)
Tiistai: HOTyoga 1 tunti (aamulla) ja FolkJam 1 tunti (illalla)
Keskiviikko: Ratsastus 1 tunti (+ 2 x 20 km pyöräily á n. 1 tunti)
Torstai: Juoksu 10 km (aamupäivällä, aika 1 tunti 4 min.) ja  Zumba 1 tunti (illalla)
Perjantai: Kahvakuula CROSS 1 tunti (aamulla, ulkona)
Lauantai: BodyStep 1 tunti (päivällä)
Sunnuntai: Kahvakuula FRESH 1 tunti (päivällä, ulkona) ja Juoksu 15 km 1 tunti 43 min. (illalla)

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Lisäys: Unohdin kirjoittaa keskiviikon ratsastustunnista! Jouduin ensinnäkin pyöräilemään perille saakka, koska molemmat kimppakyyditsijäni peruivat, koska eivät päässeetkään tunnille. Pyöräilymatka piteni siis yhteensä 10 kilometrillä, koska useimmiten pääsen osan matkasta autokyydillä. Tallilla sitten selvisi, että olen ainoa tunnille osallistuja! Sain siis todella tehotreenin eli yksityisopetusta koko tunnin. Noin puolet tunnista rastastin ilman jalustimia ja opettelin ravin oikeaoppista kevennystä eli reisilihasten avulla. Nyt ymmärrän miksi ratsastajilla on niin muodokkaat reidet! :) Oli kyllä aika huippua saada yksityisopetusta :)

Kommentit

 1. Tosi monipuolisen oloista liikuntaa sä harrastat ainakin! Mua vähän jäi kaivelemaan, että sulla on aika paljon tota liikuntaa viikossa, eikö nytkään yhtään vapaapäivää?! Oliko vahingossa vai tarkoituksella?

  Itsekin liikun kohtalaisen paljon, mutta vapaapäivät on kyllä elintärkeitä palautumisen kannalta!

  VastaaPoista
 2. Tykkään tehdä monenlaista, ei pääse kyllästymään :) Olet aivan oikeassa, lepopäivät on tärkeitä, että keho pääsee palautumaan. Tällä viikolla ei nyt sattunut yhtään lepopäivää, oli vähän rankempi viikko, mutta yleensä lepopäiviä tulee jokaiselle viikolle. Viime viikolla esimerkiksi oli peräti neljä lököttelypäivää, joten nyt saattoi pitää vähän rankemman viikon :) Yleensä en suunnittele viikon liikkumisia kovin tarkkaan etukäteen, vaan menen fiiliksen ja jaksamisen mukaan.

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä hurjan liikunnalinen! Liikunta auttaa jaksamaan, se on kyllä totta! Minun täytyy vaan päästä uudestaan liikuntaan käsiksi, koska kun pääsee vauhtiin, se ruokkii itse itseään ja palkintona saa vielä hyvän olon:)

  Liikunnan iloa ja kesän lämpöä viikkoosi!:)

  VastaaPoista
 4. Marge: Liikunta tosiaan auttaa jaksamaan. Jos liikkuu ja lepää sopivasti niin olo on tosi energinen ja mielikin iloinen ja pirteä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit