Viikon 26/2011 liikunta ja uutuustunti kahvakuula CROSS


Muuten viikko meni oikein mukavasti, mutta lauantaina reväytin oikean pohkeen ja sunnuntaille suunniteltu juoksulenkki oli pakko jättää väliin. Kyllä harmitti! Kävin sitten toisen ystävättäreni kanssa kävelyllä, oli ihan kiva sää ja mukava jutella siinä samalla kaikki kuulumiset. Toivottavasti jalka tästä paranisi mahdollisimman pian, ettei tarvitse kovin pitkää jumppa-/juoksutaukoa pitää.

Tässäpä vielä viikon yhteenveto:

Maanantai: Juoksu 10 km (1 tunti 2 min, taas uusi ennätys :)
Tiistai: HOTyoga 1 tunti aamulla
Keskiviikko: BodyBalance 1 tunti aamulla ja ratsastus 1 tunti illalla (+ 2 x 15 km pyöräily á n. 35 min)
Torstai: Zumba 1 tunti illalla
Perjantai: Kahvakuula CROSS 1 tunti aamulla (pihalla)
Lauantai: Zumba 45 min. aamupäivällä
Sunnuntai: Kävely 1 tunti 10 min illalla

Perjantai-aamuna kävin kokeilemassa uutuus-tuntia kahvakuula CROSS, koska tykkään tosi paljon kahvakuulatreenistä. Tämä tunti olikin erilainen mitä perinteinen kahvakuulatunti on ollut. Alkuun lämmiteltiin niin että sykekin jo hieman nousi (erilaisia juoksuja ja hyppelyitä) ja sitten tehtiin kaksi kuntopiiriä. Ensimmäinen oli sykettä reilusti nostava, neljä liikettä ja kolme kierrosta. Osa liikkeistä tehtiin ilman kuulaa ja osa kuulan kanssa. Viimeisellä kierroksella oli jo niin kuuma että hiki tippui nenänpäästä ja leuasta. Oikea super-liike oli patterin viimeinen liike, joka oli hiihtohyppely. Kyllä reidet ja pakarat oli loppuviikon aika jumissa tämän treenin jälkeen :) Ensimmäisen kuntopiirin jälkeen tehtiin toinen, enempi lihaskuntoon keskittyvä kuntopiiri, jossa oli jälleen neljä liikettä ja kolme kierrosta. Lopuksi tehtiin vähän loppuverryttelyä ja venyttelyä. Olipa kyllä ihanan rankka tunti, joka meni tosi nopeasti!

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Ääk, minä en taida sitten CROSSiin uskaltautua, jos aloittaisi kahvakuulailun normitunnista :) Huomenaamulla pääsee taas joogaamaan, jee :)

    VastaaPoista
  2. Jos totta puhutaan niin perinteisellä kahvakuulalla ehkä kannattaa aloittaa. Tuo oli ainakin minusta todellakin rankka tunti, tosin saattoi osittain johtua myös siitä, että oli niin aikaisin aamulla. Mutta tuollakin tunnilla, niinkuin kaikilla muillakin, pystyy kyllä itse säätelemään tehoja aika paljon, omien tuntemusten mukaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit