Taijia ja muutakin mukavaa


Tänään oli jälleen aivan mahtava päivä. Uusi ystäväni Lennu oli pyytänyt minua mukaan Oulun Taiji-seuran järjestämään taijin tutustumis-treeniin Linnasaaren puistoon ja sielläpä tapasimme aamulla kymmenen aikaan. Tunti vierähtikin oikein mukavasti kauniissa säässä ja taijin ihmeellisiä kiemuroita kokeillen. Tämän jälkeen menimme syömään ja jälleen sushia, koskapa Lennu ei ollut koskaan sushia vielä maistanut. Hyvää oli, jälleen kerran! Tosi mukavasti aika vierähti syödessä ja jutellessa.

Syönnin jälkeen kävimme vielä ihastelemassa Taito Shop Maakarin ihania valikoimia! Taito Shoppeja on ympäri Suomen ja ne myyvät erilaisia suomalaisten käsityöläisten valmistamia tuotteita ja jonkin verran käsityötarvikkeita, lähinnä lankoja ja matonkuteita. Tulihan sieltä vähäsen lankoja ostettua... epäilyttää toki vähäsen miten saan kaikista haalimistani langoista jotain aikaan, mutta Lennulla oli onneksi siihen hyviä ideoita, joten enköhän vielä jotain saa aikaiseksikin! :)


Tämän jälkeen pikapyrähdys kotona ja sitten taas liikenteeseen, ratsastustunnille. Meidän ratsastusryhmä on jälleen kerran kutistunut kolmeen... etuahan tässä on sikäli, että opetus on aika henkilökohtaista, mutta jos yksikin on estynyt tulemaan tunnille, on tunti sitten aina vaarassa peruuntua. Ratsuna minulla oli tällä kertaa Silver, joka on yksi tallin suurimmista hevosista (säkä jotain 170 cm). Kyllä vain isolla hevosella on meno ihan erilaista kuin pienempien kanssa! Käynti ja liikkeet ovat ihanan rauhalliset ja  oma asento siellä hevosen selässä on helpompi saada oikeanlaiseksi.

Ratsastustunnin jälkeen pyöräily kotiin aivan ihanassa säässä ja sitten vaan viettämään leppoisaa koti-iltaa (hirveän sekamelskan keskellä tosin, mutta ehtii kai sitä siivota vaikka sitten kun sataa vettä?!).

Mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa!

Kommentit

 1. Ihana kuva tuosta Taiji-hetkestä :-)

  VastaaPoista
 2. Tintti: Kiitos. Se oli kyllä ihanan näköistä katsella, rauhallista ja sulavaliikkeistä.

  VastaaPoista
 3. Pekingissä sai joka aamu seurata taiji-näytöksiä hotellihuoneen ikkunasta =)

  VastaaPoista
 4. Varmasti mukava nähdä taijia ihan autenttisessa ympäristössä :) Mutta siellä Kiinan puistossa ja Suomen puistossa molemmissa on tehty luultavimmin juuri tismalleen samaa taiji-liikesarjaa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset seurasta! Kylläpä oli taiji mukavaa, ulkona liikkuminen on jotenkin erityisen ihanaa. Sushi oli tosi hyvää, kiitos kun houkuttelit syömään! Ihanan näköistä on tuo teidän sushin tekeminenkin, isotöistä, mutta varmasti hyvää.

  VastaaPoista
 6. Lennu: Kiva kun kysyit mukaan taijiin :) Minustakin tuollaiset ulkona tehtävät liikkumiset ovat kyllä todella ihania.

  Eikä se sushin tekeminen ollut kovin vaikeaa. Aikaahan siinä meni jonkin verran, mutta kivaa niitä oli tehdä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit