Päivityksiä peltotilkulta


Kävin peltotilkullani tekemässä tilannekatsausta ja mitä ihmettä siellä näkyikään?!? No, niitä rikkaruohoja alkaa tietenkin sateiden ansiosta vähitellen pukata pintaan, mutta viikko sitten kylvämäni porkkanat pilkistivät jo mullasta! Myös sipulit ovat alkaneet vähän kasvattaa vartta.


Viime viikolla pellolla rikkaruohon juurakoita kuokkiessa löysin juurakon, joka ei vaikuttanut rikkaruoholta. Istutin sen yhden penkin päähän ja kappas vain, ruohosipuliahan siitä alkoi kasvaa.


Odotan innolla muidenkin pikkuruisten taimien ilmestymistä.

Kommentit

 1. Voi rähmä minä en ole vieläkään istuttanut siemeniä maahan.. Nyt vaihtuu jo kesäkuuksi ja siemenet piti istuttaa toukokuussa. Vieläköhän sitä viitsisi.. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne siemenet voi vieläkin hyvin nakata maahan :) Mukava loppukesällä ja syksyllä sitten päästä nauttimaan omasta sadosta, oli se sitten pieni tai suuri tai mitä tahansa.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on ruohosipuli sitkeästi säilyttänyt henkensä - kukkapenkissä tosin. Lapset saivat joskus partiosta taimena pari. Omani joskus siemenstä kasvatin n. 10 vuotta sitten, mutta se on kadonnut jonnekin heinikkoon =D

  VastaaPoista
 4. Virpi: Ruohosipuli taitaa olla yksi sitkeimmistä kasveista. No, ainakin jotain satoa siis luvassa tänä kesänä :)

  Heinikosta voi olla aika haastava löytää sitä ruohosipulia ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit