Viikkojen 20 ja 21/2011 liikunta


Viime viikko oli liikunnan suhteen vähän huono, koska oltiin puolet viikosta reissussa. Mutta ei se mitään, reissu oli kyllä mukava, kivaa vaihtelua normaaliin arkeen.

Tällä viikolla on liikuntaakin sitten tullut monessa muodossa. Sekä jumpissa, pellolla kuokkiessa ja kitkiessä että pyöräillessä sinne sun tänne. Parhaana päivänä pellolla on mennyt viisi tuntia ja torstai-aamun HotYogan venytykset tulivat kyllä todellakin tarpeeseen! Sen verran jumissa on kropan takaosat olleet kykkimisen ja kuokkimisen ansiosta.

Keskiviikon ratsastustunti oli aivan ihana. Sain ratsuksi Pihlan ja vaikka se satuloitaessa Pihla onkin aika kiukkuinen heppa, koittaa purra ja vähän kuoputtaa kaviolla maata, mutta ratsuna se on aivan ihana. Treenattiin taas kevennettyä istuntaa suuri osa tuntia ja lopputunnista saatiin tehdä myös laukannostoja. Opettaja sanoi että ensi viikolla tehdään sitten laukkaharjoituksia enempi, koska kouluratsastusta on nyt ollut monta kertaa.

Nyt on taas vaihtumassa LesMills-jumppien ohjelmat ja lauantaina pääsinkin jo tekemään uuden BodyStepin. Huh että olikin aika rankka ohjelma, mutta ihana. Lauantaina olin lupautunut naapurin rouvan kanssa vielä FolkJamiin ja illalla kyllä tiesi jumpanneensa. Samaisen naapurin rouvan sain houkuteltua mukaan myös sunnutain kahvakuula-treeniin. Tykkään kyllä todella paljon noista ulkona pidettävistä kahvakuula-tunneista. Onneksi ne jatkuvat myös kesäkuussa!

Tässäpä vielä parin viikon yhteenvedot.

Viikko 20:

Maanantai: BodyJam 1 tunti
Tiistai: Jooga-Pilates 1 tunti
Keskiviikko: Aamupäivällä Zumba 45 min ja  iltapäivällä Ratsastus 1 tunti (+ pyöräilyä 2 x 20 km tallille mennen ja tullen)

Viikko 21:

Maanantai: BodyJam 1 tunti
Tiistai: Jooga-Pilates 1 tunti
Keskiviikko: Ratsastus 1 tunti (+ pyöräilyä 2 x 15 km ratsastamaan ja takasin)
Torstai: HotYoga 1 tunti
Perjantai: Zumba 30 min + BodyMove 30 min.
Lauantai: Keskipäivällä BodyStep 1 tunti ja iltapäivällä FolkJam 45 min.
Sunnutai: Kahvakuula FRESH 45 min (ulkona)

Reipasta alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

  1. FolkJam oli kyllä tosi hauska, minäkin tykkäsin! Pari viikkoa täytyy vissiin malttaa odottaa että pääsen seuraavan kerran, koska sitten vasta vaihtuu päiväkortti kokopäiväkortiksi :)

    VastaaPoista
  2. Lennu: Kiva että tykkäsit :) Ehkä tulet joku aamu kokeilemaan BodyBalanceakin? :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit