Haaste

Olinpa saanut hauskan haasteen Tirriliisalta. Tässä haasteessa piti etsiä neljännesta valokuva-albumista neljäs kuva ja kertoa siitä. Tämän jälkeen haaste laitetaan eteenpäin neljään muuhun blogiin.

Kuva on viidentoista vuoden takaa. Olimme retkellä paikallisen metsästys-seuran kämpällä ja mökkiin piti kantaa vedet lammesta ja puut liiteristä pitkospuita pitkin. Poikani tietenkin halusi osallistua molempiin puuhiin ja tässä on siis menossa halkojen haku sieltä liiteristä. Aurinkoinen ja kaunis kevätpäivä oli kyseessä, kuten kuvasta ehkä huomaa. Tuo eräkämppä sijaitsee Pohjois-Karjalassa vaara-maisemissa.

Kylläpäs poikani onkin tuossa pikkuinen pallero. Aika on kulunut niin valtavan nopeasti, ettei sitä aina tahdo oikein käsittää.

Eteenpäin tämä haaste lähtee seuraaville blogeille:

Huopalintu
Koskaan ei ole liian myöhäistä
Pingviinin piilopaikka
Tassutarha

Kommentit

 1. Kiva kuvamuisto pojastasi sinulla. Aika menee nopeasti. Olen kyllä jo joskus aikaisemmin osallistunut tähän haasteeseen, mutta voi olla, että kuvakansioiden järjestys on muuttunut. Tarkastan tilanteen :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, mun eka haaste, kiitos! :) Sun kuvasta tulee rauhallinen, lomamainen olo :)

  VastaaPoista
 3. Trina: Totta, aika kuluu välillä hurjaa vauhtia. Enpä huomannutkaan että olet osallistunut tähän! Pitänee katsoa tarkemmin sun vanhat postaukset :) Jos albumit on vaihtaneet paikkaa niin eikun vaan uutta kuvaa esittelyyn sitten :)

  Pingviini: Oleppa hyvä :) Aika rauhalliseen tahtiin tuollainen kaksivuotias niitä halkoja kuskaili... eikä intoa tainnut monen pilkkeen verran riittää, mutta mukava siellä metsän keskellä oli kevätpäivää viettää. Poika itse vaan ei taida tuosta mitään muistaa ;)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos! Olen ihan innoissani tästä haasteesta. Hieno tilannekuva
  sinulla.

  VastaaPoista
 5. Juju-juttua.. Ei mulla tuota kirjaa ole, mutta tilaan sen! Tuon sulle lainaan sen mun toisen ;)

  VastaaPoista
 6. Riitta: Kiitos itsellesi :)

  Pingviini: Minä en vielä tiedä tilaisinko kirjan, mutta olispa kiva saada lainaan se sun kirja :) Lupaan tulla huomenna jumpalle (onpa ainakin hyvä tekosyy lähteä jumppaan! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit