Kevätkylvöt alkakoon

Sain tänään Hyötykasviyhdistykseltä  tilaamani siemenet! Kanelibasilikan ja Timjamin kylvöllä alkaa varmaan olla jo kiire, mutta toisaalta nuo voinee siirtää syksyllä tarpeen tullen ruukkuihin lasitetulle parvekkeelle jatkamaan kasvuaan. Kesäkurpitsan kylvö tulee toukokuun alussa ja muut voi sitten kylvää suoraan avomaalle. Olen päättänyt vuokrata tänä kesänä kaupungin vuokraviljelypalstan, jonne viljelykseni perustan. Alla olevien kasvien lisäksi kylvän vielä jonkin verran perunaa. Eiköhän näillä pääse alkuun :)

 • Mangoldi, Mitzuna, Lehtisalaatti (luomusiemen) ja Porkkana (luomusiemen)
 • Vihersipuli (luomusiemen), Keltajuurikas ja Lehtisalaatti (luomusiemen)
 • Tilli (biodynaaminen siemen), Kehäkukka ja Punajuuri (luomusiemen)
 • Kanelibasilika (luomusiemen), Timjami (biodynaaminen siemen) ja Kesäkurpitsa
Mukavaa viikonlopun odotusta!

Kommentit

 1. Se on niin ihanaa, kun pienen pienet sirkkalehdet ponnistaa mullan seasta siemenlakki vinosti päälaella.. Minusta siementen itäminen on joka kerta jotenkin ihmeellistä - miten se kaikki maihtuu sinne siemeneen..? :)

  VastaaPoista
 2. Minä olen ehkä pari kertaa kasvattanut noita esikasvatettavia ja toisella kertaa taisin jo ostaa sitten taimet valmiina, kun ei ne esikasvatettavat oikein kasvanu =)

  VastaaPoista
 3. Varmasti pääset hyvään alkuun siemenhankinnoillasi ja voihan sinne palstalle hankkia kesän alussa taimiakin tarpeen mukaan.

  VastaaPoista
 4. Pingviini: On se vaan niin ihmeellistä miten niin pienistä siemenistä kasvaa vaikka mitä! Tai eihän sitä vielä tiedä mitä kasvaa ;)

  Virpi: Joo, saapa nähdä miten mulla käy :D Mikään viherpeukalo kun en tunnetusti ole.

  Riitta: Totta, täydennystä voi sitten vielä touko-kesäkuussa hankkia tarpeen mukaan :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit