Ihana kevätsää


Aamulla näytti niin ihanalta tuo auringonpaiste, että oli pakko lähteä käymään pyöräilemässä ja hakemassa aurinkoenergiaa. Kipeä selkä estää kunnon liikkumiset edelleenkin, mutta pyöräily ei onneksi ole hankalaa ja tänään koitan käydä myös pidemmän kävelylenkin.


Pyöräilin pitkin merenrantaa ja nautin ihanasta säästä. Joki on jo lähes sula, mutta meri on vielä jäässä ja rannassa reilusti kylmempi kuin muualla.

Kommentit

 1. Ihania kuvia ! Mäkin korkkasin eilen pyöräilykauden ja veivasin Koivurannan kahvilaan latelle ja takaisin. Oli kiva keli mutta esim. Kuivasjärveä ylittäessä jäätävä kylmyys hohkasi järvestä, jossa on vielä suurimmaksi osaksi jäät.

  VastaaPoista
 2. Marika: Eikös vain ole ihana ajella pyörällä tuollaisella säällä! Se Koivurannan kahvila on kyllä idyllisen näköinen paikka. Pitääpä tänään kävelylenkkeillä siitä ohitse :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on kirkkaan sininen taivas, ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. Yhdyn edellisten kuoroon ja totean, että onpa kauniita kuvia =D. Mä oon ihan erkkinä haravoinut lehtiä tänään ja vanhan kanalan pohjan - yäks.

  VastaaPoista
 5. Ihanan sinistä taivasta! Täällä etelässä ei ole enää lunta ja puissa on silmut. Kevät on edennyt hurjin harppauksin, eikä meinaa ymmärtää, että lämmintä on +20 ja tarkenee lyhythihaisella paidalla. Ihanaa kevätviikon jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Riitta: Nyt kun sanoit niin toden totta, taivas on kyllä uskomattoman sininen!

  Virpi: Kanalanpohjan siivous kuulostaa ei-niin-ihanalta hommalta ;) Mutta saisko sieltä hyvät lannokkeet kasvimaalle?!! :)

  Trina: Voi, siellähän on aivan ihanat kevätsäät! Täälläkin on ollut aika lämmintä, mutta ei mitkään t-paitakelit vielä kuitenkaan.

  Ihanaa kevätviikon jatkoa sinulle myös!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit