Luomu-Ruokapiirin tilaus nro II

Tänään saatiin toinen ruokapiirin luomu-tilaus, tämä homma alkaa tuntua jo siltä kuin odottaisi karkkipäivää! :)


Tällä kertaa tilaus sisälsi kuvan tuotteet eli porkkanoita, parsakaalia, kukkakaalia, tomaattia, sitruunoita, omenia sekä hassel-, cashew- ja parapähkinöitä, manteleita ja auringonkukansiemeniä. Edellinen tilaukseni sisälsi myös paljon pähkinöitä, mutta ne on jo syöty... pähkinöitä meidän perheessä kuluu aika paljon, kuin myös auringonkukansiemeniä, joita käytetään napostelussa sekä leivonnassa.

Sitruunat menee arvatenkin siman tekoon ja kaaleista kehittelen jotain, en ole vielä ihan varma mitä. Porkkanat ja tomaatit menevät luultavasti ihan napostellessa nekin. Aika pieni tilaus tällä kertaa, mutta seuraava tilaus on juuri ennen pääsiäistä, joten määrätkin ovat luultavasti taas suuremmat ja ehkä tuoreita, ihania yrttejä tulee taas tilattua, koska ne ei ole edes kalliita kaupan hintoihin verrattuna (esim. basilika-, persilja- tai tilli-ruukku maksaa 1€ (nämä kaikki ovat siis luomua).

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Ihan kateeksi käy! Tänne meillepäin on kait tulossa tuollainen luomupiiri, siihen asti täytyy tyytyä noihin omiin kananmuniin:)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti saatte oman ruokapiirin! Itse perustin oman piirin, tuntui parhaalta ratkaisulta :) Minä puolestani kahdehdin noita teidän omia kananmunia! Olisipa aivan luksusta!

  VastaaPoista
 3. hei!

  Haluaisitko kertoa enemmnän tuosta ruokapiiritoiminnasta? Ollaan tyttöporukka oulusta ja asia kiinnostaisi, mutta tietoa ei ole senkään vertaa! Olisi kiva tietää ja muutenkin tuotteista, mitä semmoisen kautta voi saada jne.. Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 4. Hei Anonyymi, kerron mielelläni lisää ruokapiiritoiminnasta. Laittakaas minulle mailia tulemaan (sähkölposti-osoite löytyy tuolta profiilin takaa) niin voin kertoa yksityiskohtaisemmin :)

  VastaaPoista
 5. Hei Anonyymi, kerron mielelläni lisää ruokapiiritoiminnasta. Laittakaas minulle mailia tulemaan (sähkölposti-osoite löytyy tuolta profiilin takaa) niin voin kertoa yksityiskohtaisemmin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit