Viikon 13/2011 liikunta

Viime viikko taisi olla pohjanoteeraus liikunnan suhteen. Pyöräilyä tuli toki hyötyliikunnan merkeissä, niinkuin yleensäkin, joka tarkoittaa minulla keskimäärin 10-20 km pyöräilyä joka päivä. Tiistaina olin reissaamassa Nivalan luomuverkostopäivillä, joten sinä päivänä tuli vain istumista, sekä auditoriossa että autossa. Keskiviikkona oli takki niin tyhjä koulupäivän ja tuon edellispäivän reissun jälkeen, että ei jaksanut lähteä liikenteeseen. Torstai on vielä parin viikon ajan ompelukurssi-ilta, silloin saa aivot ja sormet jumppaa ja mieli levätä kälättävän naisporukan seurassa :D Positiivisessa mielessä siis.

Loppuviikolla jumppaan lähtemistä jarrutti se, että pyörä meni huoltoon. Miten voikaan olla avuton, kun normaali kulkupeli ei olekaan käytössä! Kävellen ei tahdo päästä eteenpäin, kun on pyörällä tottunut viuhahtamaan paikasta toiseen. Onneksi sain jo pyöräni takaisin ja normaali liikkuminen on taas taattu.

Tänään olisi ollut ratsastusta, mutta tunti oli jälleen harmillisesti peruttu. Meillä on niin pieni ryhmä (4 henkeä), että jos kaksi on syystä tai toisesta poissa niin tuntia ei sitten pidetä. Kunpa ryhmäämme löytyisi pari uutta aktiivista ratsastajaa! Luulen tosin että meidän ryhmämme yhdistetään jonkin toisen ryhmän kanssa.

Tässäpä vielä viimeviikon yhteenveto:

Maanantai: BodyJam 1 tunti
Lauantai: BodyStep 45 min.
Sunnuntai: Kahvakuula FRESH 45 min. (ulkona)

Toivottavasti tällaisia viikkoja ei tule kovin usein. Jaa miksikö? No siksi, että minulla alkaa selkä vaivaamaan aika äkkiä, jos liikkumiset vähenee. Lisäksi tulee kolotuksia sinne sun tänne. Ei kiva. Parempi siis pysyä liikkeellä ja mielikin on paljon virkeämpi! :)

Loppukevennykseksi Nivalan reissusta otettu kuva: Pilvi Pohjanmaan yllä.

Kommentit

  1. Joo-o, kännykällä auton ikkunan läpi näppästy ;) Oli ihan sekunnin murto-osista kiinni, tuossa vasemmassa reunassa näkyy jo puun oksat, olisi hetikohta ollut pusikko siinä edessä ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit