Korttiaskartelun alkeita - Syntymäpäiväkortti Isälle

Noniin, eikös vain Pingviini ja Mirka saaneet minut lopultakin tähän korttiaskarteluun innostumaan. Kiitos vaan arvon naiset! :) Mutta eipä ole valittamista, kivaa hommaa ja kyllähän vain itsetehty kortti on kivempi antaa kuin kaupan tusinatavara.

Se miksi tätä olen vähän vältellyt on yksinkertaisesti se, että tokihan aloitusvaiheessa (ja varmasti harrastuksen edetessäkin!) pitää tehdä materiaalihankintoja enempi tai vähempi ja yleensä siis enempi ja koska en ole mikään Kroisos, olen ajatellut että nyt on erilaisia harrastuksia haalittu ihan riittävästi. Nyt päädyin kuitenkin hommaa kokeilemaan, koska sain Pingviiniltä viime viikolla lainaan korttikirjan ja lauantaina marssin ensin Tiimariin ja sitten Sinooperiin.

Sunnuntaina sitten valmistin ensimmäiset korttini. Isälläni on tällä viikolla syntymäpäivä ja tässä hänelle tekemäni kortti. Ei mitään kovin monimutkaista, ainakaan tässä vaiheessa.


Pari muutakin korttia on aloitettu, mutta niitä esittelen sitten tuonnempana...

Kommentit

 1. Ihana kortti!! Tosi nätti, varppina isä tykkää. Onko tuo kokoa 12x12? Munki pitäis siirtyä siihen kokoon, näyttää hyvältä. Ei uskois sun eka kortiksi, taitavasti tehty!

  VastaaPoista
 2. Korttien tekeminen on kivaa puuhaa. Ja aina on mukava saada itse tehty kortti.

  VastaaPoista
 3. Pingviini: Kiitos ja kiitos innostamisesta korttien pariin! :) Juu, tuo on kokoa 12x12. Ostin paria eri kokoa olevia korttipohjia ja vielä kartonkia, että voi tarpeen vaatiessa taitella itse korttipohjansa. Näin aloittelijana kun ei oikein osaa päättää tai tiedä miten olisi parasta toimia ;)

  Trina: Totta, tosi mukavaa puuhaa, aika kuluu ihan huomaamatta kun kortteja alkaa askaroimaan. Kyllä omatekoinen kortti on mukava antaa.

  VastaaPoista
 4. Riitta: Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno kortti! Eikä sitä aina tarttee tietää miten asiat oikeasti tehdään. Sittenhän sitä voi keksiä jotain uutta ja oman tyylin tehdä asioita =D Paitsi jossain verottajaa koskevissa jutuissa ei kannata ruveta itte säveltämään....

  VastaaPoista
 6. Virpi: Kiitos :) Aivan, ei sitä aina tarvitse oppikirjan mukaan tehdä. Mutta jos omaa huonon kekseliäisyyden, niin silloin helpottaa kun on ohjeet mitä noudattaa ;)

  VastaaPoista
 7. Ootko koskaan "eksynyt" paperellaan? Siellä olis muuttomyynti. Varmaan kuukkelilla löytyy Paperella.

  VastaaPoista
 8. Enpä ole eksynyt, kiitos vinkistä!! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit