Viikon 15/2011 liikunta

Nämä liikuntaviikot menee näköjään vuoristorataa, välillä on aktiivisempi viikko ja sitten taas passiivisempi. Nyt oli vuorossa sellainen laiskempi viikko monestakin syystä. Ensinnäkin maanantaina reväytin BodyStepissä oikean kyljen ja piti ottaa alkuviikko sen takia rauhallisesti. Jotenkin huvittavaa, koska luulisi että stepissä se revähtävä paikka olisi jalka, mutta itse olen reväyttänyt stepissä aikaisemmin olkapään ja nyt siis kyljen! Ilmeisesti vaan huidon ja heilun sen verran reippaasti, että sitten tapahtuu jotain tuollaista. Vaikka outoa oli myös se, että revähdys tapahtui tunnin loppuvaiheilla (niinkuin aikaisemmin sen olkapäänkin kanssa), kun lihakset on ollut jo varmasti lämpimänä. No, nyt tuota kylkivaivaa tuskin enää huomaa, mitä nyt pientä jäykkyyttä esiintyy.

Viikonloppuna sitten sisareni kyläily muutti suunnitelmia, mutta kyllä minä muutaman jumpan mieluusti vaihdankin tuollaisiin vierailuihin! Mukava viikonloppu meillä kyllä oli (tai siis oletan että kaikilla muillakin oli mukavaa :)

Nyt alkanut viikko tulee jumppien suhteen olemaan taas parempi, ellei satu mitään ihmeempiä. Tosin kuulin juuri, että huominen ratsastustunti on ilmeisesti taas peruttu. Mikä pettymys!

Tässä vielä  yhteenvetoa:

Maanantai: BodyStep 1 tunti
Tiistai: Ratsastus 1 tunti (+ pyöräilyä 2 x 15 km mennen ja tullen ratsastukseen)
Perjantai: Zumba 30 min + BodyMove 30 min.

Reipasta alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit