Mukavasti erilainen viikonloppu

Menipäs viikonloppu äkkiä ja mukavissa merkeissä. Torstai-iltana kuulin, että sisareni on tulossa lastensa kanssa meille viikonlopuksi! Olihan tästä ollut puhetta joskus aikaisemmin, mutta koska kuluneella viikolla ei oltu sen enempi ehditty soitella, niin minähän olin tämän vierailun unohtanut aivan täysin! Mutta mukava yllätys vierailu kuitenkin oli, harmi ettei voida useammin nähdä.

Perjantai-iltana sisareni siis saapui lasten kanssa ja leivottiin siinä sitten kakkua.


Lauantaina käytiin aamupäivällä hieman kaupungilla kaupoissa ja iltapäivällä siskoni meni pistelemään ristipistoja ystäviensä kanssa. Minä otin siskoni auton ja lapset ja menimme Tietomaahan. Siitä onkin jonkin verran aikaa, kun olen viimeksi Tietomaassa käynyt ja meillä oli kyllä tosi mukavaa. Ei ollut mitään ongelmia edes nuorimman, pian kaksivuotiaan piiperon kanssa.

Piipero ihmettelemässä Tietomaan menoa...

Nelisen tuntia jaksettiin, sitten lähdettiin hakemaan siskoni pistelytapaamisesta ja eikun kotiin syömään ja viettämään lauantai-illan loppua. Oma poikani oli koko päivän Rukalla lautailemassa, hänelläkin oli ollut oikein mukava päivä.

Sunnuntaina sisareni sitten lähti lapsineen ajelemaan kotia kohti ja itse vietin aika rauhallisen sunnuntai-iltapäivän. Kävin titetenkin äänestämässä ja nyt sitten seuraan mielenkiinnolla vaalin tuloksia.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Kiitos vielä kerran Sinullekin kakusta ! Se oli hyvää ja ristipistot siinä hauskoja. :-)

    VastaaPoista
  2. Marika: Olkaatte hyvät, mukava jos kakku maistui! Virpiä kyllä saatte kiittää, se kun kakkua päätti tehdä ja minä olin siinä vaan assistenttina :) Tokihan ristipistelijöille piti olla ristipistoilla koristeltu kakku! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit