Vannomatta paras - HullutPäivät

Stockmannin Hullut Päivät on tapahtuma, joka todellakin saa ihmiset hullaantumaan. Vai liekkö hullua lähteä suunnattomaan ihmistungokseen puikkelehtimaan ja tekemään harkitsemattomia heräteostoksia, koska väenpaljoudessa tulee tehtyä hätiköityjä päätöksiä, jotta pääsisi äkkiä alta pois. Joskus on tullut kyseissä tapahtumassa käytyä, mutta en todellakaan kaipaa vellovien ihmismassojen sekaan pyörimään.

Mutta kylläpäs vaan lauantaina oli aivan pakko Stockmannille suunnata ja syynä oli luomukana. Muutakin ostin, mutta vältyin pahemmilta heräteostoilta. Kaupasta pääsin pois peräti kahdessakymmenessä minuutissa, josta jonottamiseen meni onneksi alle puolet ajasta. Alla mukaani lähteneet ostokset...

 • Kaksi pakastettua luomukanaa
 • Paketti Pajuniemen tuoreita luomukaritsan kyljyksiä
 • Kilo luomuruokokidesokeria (oli halvempaa kuin marketissa)
 • Kymmenen pulloa Nature Fresh luomusmoothieita (viittä eri makua)
Luomukaritsaa ostin aivan kokeilun vuoksi. Kanat ovat edelleen pakastimessa, mitähän herkkua niistä saisikaan tehdyksi...  Smoothiet ostin ihan vaan pojalle, koska teineillä kuluu limpparia ja sen tyyppisiä juomia aika määrät ja tuollaiset ovat kuitenkin erittäin paljon parempi vaihtoehto. Kyllä mummon mehutkin tekevät kauppansa, mutta kun kaverit juo limpparia ja energiajuomaa vieressä niin ei se kotimehu sitten kuitenkaan ole ihan sama asia. Eräs lapseton henkilö sanoi, että älä osta mitään limppareita sille pojallesi! No, lapsettoman on helppo tuollaista sanoa. En halua alkaa kaikkien herkkujen kulutusta kieltämään, koska minusta siinä ei ole mitään järkeä. Suhteellisen vähän poika kuitenkin karkkia kuluttaa, pähkinät, marjat,  hedelmät ja omatekoiset herkut kun usein riittävät. Toki joskus ostetaan karkkia tai jäätelöä.


Herkullista sunnuntaipäivää!!

Kommentit

 1. Näinhän se juuri on että lapsemme eivät elä meidän vanhempien täysin hallitsemassa kuplassa. Meillä ei ihan tiukka linja limpparien ja muiden herkkujen kanssa ole mutta olen tosi tyytyväinen ettei kumpikaan lapsista ole mikään ed. mainittujen suurkuluttaja. Jos ei totaalikieltoa niin kohtuus on hyvä. :-) Kannattaa muuten lähimarkettiin mainita tuosta kidesokerista...;-) Siellä (Välivainiolla) on järkimies kauppiaana. :-)

  VastaaPoista
 2. Hyviä ostoksia teit! Innolla odottelen, mitä saat noista aikaan.. Karitsa on mielenkiintoinen haaste :)

  ..ja jotkut ihmisethän osaa neuvoa ihan kaikessa, ovat joka asian asiantuntijoita, hmph.. Oma linja, paras linja!

  VastaaPoista
 3. Marika: Totta, ei lapsia voi eikä edes kannata tynnyrissä kasvattaa :) Kohtuus on hyvä asia ja toimii kyllä monessa. Kiitos vinkistä, olen itsekin huomannut että mukava kauppias siellä Välivainiolla on. Kauppiaan pitääkin kuunnella asiakkaita, se on hyvä piirre :)

  Pingviini: Kiitos, huomenna pitänee karitsaa laittaa jotenkin, saa nähdä mitä siitä tulee...

  Niinhän se on että toisten lapsia osaisi aina paremmin kasvattaa :D Itsekin tosin joskus varmaan sorrun samaan (mutta sehän on aivan eri asia!! :D

  VastaaPoista
 4. Olin ensimmäistä kertaa elämässäni perjantaina hulluilla päivillä, kun osuin sinne vahingossa etsiessäni takkia. Mitään en löytänyt ja herkkuosaston kiersin kaukaa, kun en voinut takkiostoksilla lähteä ruokaa raahaamaan (nyt kun katson ostoksiasi hiukan kyllä harmittaa).

  VastaaPoista
 5. Trina: Ainakin Oulussa hullujen päivien aikaan naisten vaateosasto on aika sekasortoinen paikka, sieltä on vaikea edes alkaa etsiä mitään. Eipä noita pakastekanojakaan olisi voinut kovin pitkiä matkoja kuljetella mukana, eikä ruokakassien kanssa vaateostelu muutenkaan ole mitään kivaa puuhaa. Itse en jaksa hulluille päiville lähteä hakuammuntaa tekemään, nytkin lehdestä vaan katsoin etukäteen tarjolla olevat luomu-tarjoukset ja ne kävin hakemassa ja pikaisesti matkan varrelta kuikuilin, josko olisi muuta luomua löytynyt (niinkuin löytyikin :)

  VastaaPoista
 6. Se meidän highlander-kasvattaja on muuten myös luomu. Ne on siirtämässä karjaansa yhden ystävän naapuriin ja siellä ainakin oli käynyt luomutarkastaja tarkastamassa sen pellon. Että ens kerralla kun tuut niin voit heiltä käydä lihat =D

  VastaaPoista
 7. Virpi: Vau, mahtavaa! Pitänee tulla seuraavan kerran kylmälaukun kanssa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit