Hyvää Vappua!

Vappusää näyttää hieman kolealta, mutta ehkäpä se hieman hillitsee vappu-juhlijoita (tai ainahan sitä saa toivoa). Eilen leivoin taas perinteiset vappumunkit, tosin tällä kertaa aika pieni, 55 kappaleen annos. Lisäksi tein satsin tippaleipiä, joihin löytyy ohje vaikkapa täältä vuoden takaisesta postauksesta. Vein opiskelukavereilleni munkkeja ja tippaleipiä ja jo perinteisesti naapurin perheelle myös ja lisäksi pullon simaa. Naapurin rouva olikin jo osannut minua odottaa, hän oli maalannut minulle todella kauniin kortin kiitokseksi! Loput munkit poika sitten veikin kavereille kouluun :)


Entiseltä työkaverilta tuli viesti: "Eihän tämä tunnu yhtään vapun ajalta kun ensimmäistä kertaa siihen pitää valmistautua ilman teitin simaa ja munkkeja!" Hih :)


Eilen uskaltauduin jo jumppaankin ja oli aivan huippua yli viikon tauon jälkeen (vain pyöräilemässä, ratsastamassa ja kävelemässä olen käynyt selän nitkahtamisen jälkeen). Tosin jumpan jälkeen tuli valtavan huono olo ja pää kipeäksi, jouduin ottamaan kotona särkylääkettä ja menemään hetkeksi nukkumaan. Heräsin todella pahoihin kramppeihin pohkeissa ja jalkapohjissa, jotka onneksi sitten helpottivat, kuin myös huono olo ja pääkipu. Tämä on minulla aika yleinen ongelma, jos tulee yhtään pidempi (nyt reilu viikko) tauko jumpista, joissa syke kohoaa lähemmäs kahtasataa ja tulee todella hiki. Minun kehoni on sellainen, että nestetasapaino heittää tosi helposti ja kun en ole pystynyt kunnolla liikkumaan niin enpä ole muistanut sitten juodakaan. Nyt se sitten kostautui eilisessä jumpassa. Tänään jumpan jälkeen olikin sitten vain hyvä olo, koska eilisen "opetuksen" jälkeen olen taas muistanut juoda riittävästi.

Toivottelen iloista vappua kaikille! Oma vappuni menee rauhallisissa merkeissä kotosalla, niinkuin yleensäkin :)

Kommentit

 1. Olet tehnyt nättejä munkkeja :) Miun munkeista tuli pulleita ja ryppysiä!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa vappua Sinulle! Rauhalliselta näyttää vapun vietto täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Trina: Kiitos :) Mutta varmasti sinunkin munkit maistuivat tosi hyviltä! Tein itse viime vuonna gluteenittomia munkkeja ja niistä tuli todella röpelöisiä ja muhkuraisia! Mutta nekin oli ihan hyviä :)

  Riitta: Kiitos, Hauskaa vappua sinullekin! Rauhallista tosiaan oli ja poikanikin tuli jo yhdentoista aikoihin kotiin ja ihan selvänä, josta kyllä olin myös todella iloinen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit